Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Sten Hamberg ny ordförande i Bofrämjandet

Publicerad: 27 augusti 2008, 12:46

Sten Hamberg, JM AB, har utsetts till ny styrelseordförande i Bofrämjandet. Han efterträder Magnus Key, som nu lämnat JM och därmed också lämnar Bofrämjandet.


Vid Bofrämjandets årsstämma häromdagen sade stämman ja till styrelsens förslag att utse Sten Hamberg till ny ordförande.

Sten Hamberg har arbetat på JM i 28 år, varav de senaste nio åren i koncernledningen. Han började i företaget som bolagsjurist och var sedan den som byggde upp dotterbolagen Borätt och Seniorgården i egenskap av vd för dessa bolag. Sedan den 1 juli i år är Sten Hamberg strategisk rådgivare åt JMs koncernchef Johan Skoglund.

Bofrämjandet som består av en grupp företag inom byggbranschen eller med anknytning till denna, har formulerat några prioriterade strategiska mål kopplade till visionen.

– Vi kommer att arbeta för att skapa ökad rörlighet och lägre transaktionskostnader samt för en mångfald i utbudet. Ett exempel är lägenheter med äganderätt som vi arbetat med under lång tid och som nu blir verklighet nästa år, säger Jan Olov Sundström, vd för Bofrämjandet i ett meddelande.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.