lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Stena-chefen får utökat ansvar: ”Adderar smarta och hållbara tjänster”

Publicerad: 17 oktober 2022, 07:00

Cecilia Fredholm Vaarning blir chef för hållbara affärer på Stena Fastigheter – en utökad roll där hon får ansvar för både för hållbarhet och kommunikation som tidigare och digitala servicetjänster. Foto: Stena Fastigheter

Cecilia Fredholm Vaarning har utsetts till chef för hållbara affärer, en nyinrättad tjänst hos Stena Fastigheter. Hennes fokus blir att skapa nya digitala servicelösningar till bolagets kunder.

Ämnen i artikeln:

Stena Fastigheter

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Cecilia Fredholm Vaarning är sedan tidigare medlem av bolagets koncernledning med ansvar för hållbarhet och kommunikation. Hon utökar nu sin roll till att omfatta affärsansvar för fastighetsbolagets digitala servicetjänster. Tjänsterna kommer att utvecklas både för kunder som hyr bostad och lokal hos Stena Fastigheter.

– Det ska vara lätt att leva och arbeta hållbart hos Stena Fastigheter. Under de senaste årens innovativa satsningar har hållbarheten varit en självklar del i både kundupplevelsen och affärsnyttan. Nu tar vi nästa steg i utvecklingen av vår kundresa och adderar smarta och hållbara tjänster. Det känns väldigt roligt att få möjligheten att leda ett nytt affärssegment för Stena Fastigheter, säger Cecilia Fredholm Vaarning i ett pressmeddelande.

Läs även: Så kan contechföretag dra nytta av konjunkturoron: ”Många nya kunder söker sig till oss”

Cecilia Fasth, vd och koncernchef, berättar att satsningen görs för att utöka Stena Fastigheter serviceutbud.

– Under september annonserade Stena Fastigheter ett nytt landsomfattande bredbandsavtal i samarbete med Tele2 för samtliga kunder hos Stena Fastigheter. Satsningen gör det möjligt för oss att utöka vårt serviceutbud, samtidigt som vi ser att den digitala mognaden och intresset för digitala servicelösningar ökat i samband med pandemin, säger hon.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev