Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Structor Akustik har fått ny vd

Publicerad: 2 maj 2022, 21:23

My Broberg till höger tillträdde som ny för vd för Structor Akustik den 1 maj 2022 och tog därmed över uppdraget efter Kristoffer Fristedt, till vänster.

Foto: Structor

Nya vd:n har varit verksam i bolaget som konsult och specialist sedan 2012.


Ämnen i artikeln:

Structor ByggteknikStructor Projektutveckling

My Broberg tillträdde som ny för vd för Structor Akustik den 1 maj och tog därmed över uppdraget efter Kristoffer Fristedt. Hon är delägare sedan 2017.

Structor Akustik är ett bolag inom Structorgruppen, som startade under 2008 och har idag ett 15-tal specialistkonsulter som arbetar med projekt i hela landet, för både offentliga och privata kunder, med mät- och utredningsuppdrag för ljud och vibrationer. 

– Nu växlar vi upp och satsar särskilt på nya metoder och tekniker som skapar ännu mer nytta för våra kunder. Vi har många intressanta och roliga projekt och välkomnar fler konsulter som vill växa med oss, säger My Broberg, ny vd för Structor Akustik.

Kristoffer Fristedt har varit vd i bolaget sedan 2016 och lämnar sitt uppdrag på grund av flytt till annan ort. 

– Jag är tacksam för förtroendet jag haft att leda Structor Akustiks fantastiska medarbetargrupp. Samtidigt är jag glad över att vi har många spännande uppdrag och återkommande kunder som ger oss en stabil lönsamhet. Jag är övertygad om att My kommer leda bolaget med framgång mot framtiden, säger Kristoffer Fristedt, avgående vd Structor Akustik.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.