Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Structor Miljö Öst tillsätter ny vd

Publicerad: 24 augusti 2022, 14:58

Staffan Johnson (till höger) tillsammans med Ebba Wadstein och Lars Blomgren, två av grundarna, och styrelseledamöter i Structor Miljö Öst.

Foto: Structor

Structor Miljö Öst tillsätter kommunal miljöchef som vd. Han blir också delägare i bolaget.


Ämnen i artikeln:

Structor ByggteknikStructor Projektutveckling

Den 1 september tillträder Staffan Johnson som ny för vd och delägare i Structor Miljö Öst. Han tar över efter Lars Blomgren, som varit vd sedan bolaget startades 2014. Staffan Johnson har över 20 års erfarenhet av miljö- och tillståndsfrågor inom industrin och energisektorn, och kommer närmast från Kalmar kommun där han var miljöchef.

Structor Miljö Öst är ett specialistbolag inom förorenade områden, vatten samt avfalls- och deponiteknik med närmare 20 konsulter verksamma i Småland och Östergötland och nationellt. Staffan Johnson har en gedigen erfarenhet inom miljöområdet och har tidigare varit miljöchef inom industrin, miljökonsult samt miljöskyddshandläggare på Länsstyrelsen. 

– Jag är ödmjuk inför uppgiften att ta över som vd för ett bolag med hög kompetensen och gott renommé. Vi välkomnar två nya medarbetare i oktober och jag ser fram emot att vi fortsätter att växa och utvecklas, tillsammans med våra kunder”, säger Staffan Johnson, tillträdande vd för Structor Miljö Öst, i ett pressmeddelande.

Avgående vd, Lars Blomgren, är nöjd med rekryteringen av sin efterträdare. Själv kommer han fortsätta att arbeta i bolagets styrelse.

 

 

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.