Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Structor satsar på kompetens inom dagvatten

Publicerad: 11 maj 2022, 07:23

Anders Metzén, vd för Structor Uppsala och Sandra Zaff.

Foto: Structor

Sandra Zaff har anslutit till Structor Uppsala och bidrar till att bredda kompetensen inom dagvatten- och VA.


Ämnen i artikeln:

Structor ByggteknikStructor Projektutveckling

Sandra Zaff kommer närmast från bemanningsföretaget Academic Work där hon arbetat med dagvattenutredningar på Sweco i Stockholm. Hon är civilingenjör inom miljö- och vattenteknik och gjorde under våren 2021 sitt examensarbete på Structor Uppsala. I examensarbetet undersökte hon utförda dagvattenanläggningar på fastighetsmark i Täby Park, där Structor Uppsala ansvarar för dagvattenutredningar och projekterar VA. 

Läs även: Så påverkar klimatet Sveriges infrastruktur 

– Det känns jättekul att börja på Structor Uppsala efter att ha fått insyn i företaget och fantastisk handledning under mitt exjobb. Structor har stor kompetens inom VA och dagvatten, vilket känns helt rätt. Jag kan både bidra med ny kunskap och lära av de allra bästa konsulterna, säger Sandra Zaff.

Anders Metzén, vd för Structor Uppsala välkomnar henne.

– Sandra har redan bidragit med sin nyfikenhet, kompetens och driv och vi ser fram emot att utvecklas tillsammans. I Uppsala fortsätter Structor att växa och vi välkomnar fler medarbetare och bolagsuppstartare till oss.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.