tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Sunda hus får vd med internationell erfarenhet

Publicerad: 12 april 2022, 09:56

Marcin Szymanski ny vd för Sunda Hus Foto: iBinder Group

iBinder Group har utsett en ny vd för dotterbolaget Sunda Hus. Han tillträdde i början av april.

Ämnen i artikeln:

digitala byggtjänsterBuilding Sustainabilityhållbart byggande

Marcin Szymanski är ny vd för iBinder Groups dotterbolag Sunda Hus. 

Han har har över 15 års erfarenhet av affärsutveckling i en internationell kontext och har hjälpt några av världens största företag att göra sina tjänster mer hållbara med hjälp av digitalisering. Han kommer senast från rollen som Chief Sales Officer på XMReality.

– Sunda Hus har en ledande position på den nordiska marknaden och har framöver en viktig roll att spela i koncernens fortsatta tillväxt. I Marcin får vi en lagspelare med ett tydligt marknadsfokus, stor erfarenhet av internationell försäljning och ett härligt driv. Tillsammans ska vi utveckla vårt erbjudande och stärka vår närvaro både i och utanför Sverige, säger Per Hedebäck, vd och Koncernchef på iBinder Group.

Koncernen förvärvade Sunda Hus i slutet av 2021 och erbjuder bygg- och fastighetsbranschen en materialdatabas och hjälper företag att möta ökade hållbarhetskrav. 

Marcin Szymanski tillträdde sin nya tjänst i början av april och ingår nu i koncernens ledningsgrupp.

Vi ska fortsätta att hjälpa våra kunder att göra fler medvetna och hållbara val och jag ser en enorm potential i vår gemensamma plattform.

– Det känns spännande och roligt att bli en del av SundaHus och iBinders resa. Vi ska fortsätta att hjälpa våra kunder att göra fler medvetna och hållbara val och jag ser en enorm potential i vår gemensamma plattform. Vi har en unik produkt och det finns stora möjligheter att utveckla och expandera vårt erbjudande, säger Marcin Szymanski, vdpå SundaHus.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev