Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Svevia hämtar finanschef från Bonava

Publicerad: 23 april 2019, 08:54

Tobias Bjurling tillträder kvartal fyra.


Tobias Bjurling har utsetts till ny ekonomi- och finanschef i Sveviakoncernen. Han efterträder Åsa Neving och kommer närmast från rollen som chefscontroller i Bonavakoncernen. Tobias Bjurling har en lång bakgrund inom revision på PwC och sedan flera år lång erfarenhet från ledande ekonomibefattningar i NCC- och Bonavakoncernen.

– Jag är mycket glad att vi kan välkomna Tobias Bjurling till Svevia och till vår koncernledning. Hans gedigna ekonomiska erfarenhet och profil passar väl in i Svevia och den fas bolaget befinner sig i, med starkt fokus på lönsam tillväxt och finansiell stabilitet, säger Anders Gustafsson, vd och koncernchef för Svevia.

Tobias Bjurling tillträder sin nya tjänst under kvartal fyra 2019.

– Det ska bli en rolig utmaning att som CFO få utveckla den finansiella styrningen på ett av de främsta företagen i Sverige inom drift, beläggning och anläggning. Svevias starka finansiella ställning i kombination med specialiseringen att bygga och sköta om vägar känns mycket spännande, säger Tobias Bjurling.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.