torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Svevia hämtar ny chef från Peab: "En bra organisatör"

Publicerad: 24 januari 2023, 07:44

Robert Näsén är ny arbetschef på Svevia i Härnösand.

Foto: Torbjörn Bergkvist

Svevia rekryterar en ny arbetschef med 20 års erfarenhet från anläggningsbranschen.

Ämnen i artikeln:

SvepetSveviarekryteringinfrastruktur

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Det är Robert Näsén som tillträder som ny arbetschef för arbetschefsområde Härnösand inom division Anläggning. Arbetschefsområdet verkar i huvudsak inom geografin Västernorrland och Jämtland.

Läs även: Vinnarna i Trafikverkets största upphandlingar

Han har 20 års erfarenhet från anläggningsbranschen och kommer närmast från en tjänst som avdelningschef för Peab Asfalt. Han har också varit verksam både som produktionschef och projektchef på Skanska.

– Robert Näsén har den djupa kunskap och breda erfarenheten som behövs i ett väl inarbetat arbetschefsområde. Han är också en bra organisatör med goda ledaregenskaper vilket gör att jag verkligen ser fram emot att samarbeta med Robert. Med honom vid rodret kommer Svevia fortsätta vara en stark och väl etablerad aktör i geografin inom infrastrukturprojekt som markentreprenader, väg, bro och järnväg, säger Tomas Säfström, Regionchef Anläggning Nord, Svevia, i ett pressmeddelande.

Läs även: De tog hem flest baskontrakt i år: Alla anbud i Trafikverkets upphandlingar

Robert Näsén tillträdde sin tjänst den 9 januari 2023.

– Svevia är en etablerad aktör inom väg- och anläggningsbranschen som är inne i en utvecklingsresa som det ska bli spännande att få vara en del av. Arbetsgruppen här i Västernorrland och Jämtland har en bred erfarenhet med hög specialistkompetens. Det i kombination med att regionen i vår del av landet har en expansiv marknad skapar goda möjligheter att öka kundvärdet och växa på marknaden, säger Robert Näsén.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev