onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Svevia hämtar regionchef från NCC-bolag

Publicerad: 31 januari 2022, 20:10

Mats Olsson blir Svevias nya chef för region Special inom division Anläggning. Foto: Svevia

Svevia har rekryterat Mats Olsson som chef för region Special inom division Anläggning.

Ämnen i artikeln:

SveviaNCCanläggning

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Region Special är Sverigeövergripande och erbjuder tjänster och specialistkompetens inom grundläggning och marksanering.

LÄS ÄVEN: Chefsrollerna som tar mest – och minst – plats i ledningsgrupperna 

– Mats har en bred erfarenhet i branschen och jag är mycket glad att han väljer att komma till Svevia. Det är min övertygelse att Mats personliga egenskaper och ledarskap på ett framgångsrikt sätt kommer att utveckla region Special, säger Per Höglund, chef för division Anläggning, i ett pressmeddelande.

Satsningen på region Special och rekryteringen av Mats Olsson är ett led i Svevias specialisering och tillväxtstrategi av anläggningsverksamheten. Mats Olsson kommer närmast från grundläggningsföretaget Hercules, som är en del av NCC Infrastructure, och har också en bred bakgrund inom geoteknik.

LÄS ÄVEN: Markföroreningar dyker upp i schaktarbetet? Så här gör du! 

– Jag tror ingen i branschen har missat Svevias utveckling och positiva resa under de senaste åren. Bolaget är inne i en spännande utvecklingsfas. Jag tycker om att arbeta med affären för grundläggning och ser fram emot att bredda min kompetens inom marksanering, ett erbjudande som känns modernt och helt rätt i tiden när mycket fokus i branschen ligger på miljö och återvinning av massor, säger Mats Olsson.

Mats Olsson tillträder sin tjänst den 21 mars, 2022.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev