lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Teknikkonsulten fiskar chefer hos två av konkurrenterna

Publicerad: 14 mars 2023, 07:55

Lisa Kullendorff och Daron Omed är nya avdelningschefer på Cowi.

Foto: Cowi

Teknikkonsultföretaget Cowi rekryterar två nya chefer inom samhällsbyggnad och anläggningsteknik, med bakgrund från Afry och WSP.

Ämnen i artikeln:

SvepetCowiAfryWSPRambollrekrytering

R


Cowi har rekryterat två nya avdelningschefer som båda tillträder senare under våren.

Lisa Kullendorff rekryteras till avdelningschef samhällsbyggnad syd. Hon kommer närmast från en roll som uppdragsledare på Afry. Dessförinnan har hon mångårig erfarenhet av ledarskap, såväl som chef som uppdragsledare för stora multidisciplinära infrastrukturprojekt.

– Det som lockar med Cowi är ambitionen att bara ta projekt med en hållbar inriktning, och deras fokus på samarbete och gemenskap. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med gruppcheferna leda avdelningen i arbetet att skapa innovativa, hållbara projekt med våra kunder, säger Lisa Kullendorff, i ett pressmeddelande.

Läs även: ELU-chefen Mattias Grauers om en bransch i förändring: "Det förväntas mer av oss som konsulter"

Daron Omed rekryteras som chef för Cowis verksamhet inom anläggningsteknik med nationellt ansvar. Han kommer senast från rollen som avdelningschef för bro- och anläggningskonstruktion på WSP. Han har tidigare varit på Ramböll som uppdragsledare och brokonstruktör.

– Jag ser mycket fram emot att leda utvecklingen av anläggningsteknik hos Cowi. Jag drivs verkligen av att utveckla medarbetare och att hitta nya vägar inom tekniken. Cowi är ett företag som internationellt är ledande inom broar och har många spännande uppdrag som jag ser fram emot att ta mig an tillsammans med mina nya medarbetare, säger Daron Omed.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev