Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Teknikkonsulten hämtar ny CFO från konkurrenten

Publicerad: 18 januari 2022, 10:21

Eva Aspengren har utsetts till CFO för Tyréns Group. Hon kommer närmast från WSP.

Foto: Tyréns

Eva Aspengren har utsetts till CFO och medlem av koncernledningen för Tyréns Group.


Ämnen i artikeln:

Tyréns

Eva Aspengren har mångårig erfarenhet av ledande befattningar inom ekonomi och finans i internationella tjänsteföretag som Cap Gemini och WSP, och kommer närmast från en befattning som CFO för WSP Norden.

LÄS ÄVEN: Tyréns Johanna Alton ger sin kärleksförklaring till historien

– Jag är mycket glad att välkomna Eva till Tyréns. Hon tillför både stor branscherfarenhet från framgångsrika, globala företag och kvalificerad kompetens inom investeringar, finansiell rapportering och internationella förvärv. Jag ser fram emot hennes bidrag till Tyréns fortsatta utveckling och tillväxt, säger Johan Dozzi, CEO på Tyréns, i ett pressmeddelande.

Eva Aspengren tillträder sin tjänst 1 maj.

– Tyréns är ett spännande företag med hög kompetens och en stark, cirkulär affärsmodell. Kombinationen av goda kundrelationer, ett högt medarbetarengagemang, en stark innovationsförmåga och en långsiktig ägare i form av Sven Tyréns Stiftelse, ger fantastiska förutsättningar att bygga framtidens hållbara samhälle. Det ska bli väldigt roligt att ansluta till teamet, säger Eva Aspengren.

 

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Tyréns

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.