Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Thermotech får ny vd

Publicerad: 17 februari 2017, 10:04

Ny vd för Thermotech är Malin Malmenström som de senaste två åren varit företagets försäljningschef.

Foto: Thermotech


Ämnen i artikeln:

ThermotechAnders AnderssonMalin Malmenström

Thermotechs grundare, vd och delägare Anders Andersson har valt att lämna vd-posten. Ny vd är Malin Malmenström som de senaste två åren varit företagets försäljningschef.

Malin Malmenström är 46 år och har sedan tidigare varit vd och chef inom både bygg- och läkemedelsbranschen. Malin kommer fortsättningsvis även behålla sitt uppdrag som försäljningschef för Sverige och Finland.

– Det är oerhört stimulerande och utvecklande att kliva in i rollen som vd för Thermotech i den expansiva fas vi nu befinner oss. Vi har en långsiktig plan för Thermotechs utveckling och kommer att fortsätta arbeta på den inslagna vägen. säger Malin Malmenström.

Anders Andersson kommer nu övergå till att vara aktiv ägare och engagerad i styrelsearbetet.

– Thermotech har haft en positiv utveckling de senaste åren och har nu en stabil, effektiv organisation och en tydlig plan. Min roll som ledare är entreprenörens och nu är det en bra tidpunkt för någon annan att kliva in och driva företaget vidare, säger Anders Andersson.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.