tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Tidigare PwC-höjdare blir ny styrelseordförande i Strategisk Arkitektur

Publicerad: 10 januari 2023, 12:48

Henrik Steinbrecher.

Foto: Strategisk Arkitektur

Henrik Steinbrecher har utsetts till ny styrelseordförande för Strategisk Arkitektur. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svepetrekryteringarkitekter

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Tillsättningen av Henrik Steinbrecher som styrelseordförande är enligt företaget kopplad till en strategi byggd på fortsatta kundnära relationer, attraktiv arkitektur och större satsning på hållbarhet och innovation.

Han arbetar idag som rådgivare till privata aktörer och entreprenöriella företag i Norden men har tidigare varit chef för Middle Market-verksamheten på PwC globalt.

Läs också: Stor lista: Här är alla projekt som tävlar i Årets Bygge 2023

I styrelsen i övrigt kvarstår de fyra tidigare medlemmarna Göran Ekeroth, Johanna Munck af Rosenschöld, Jonas Falk och Christian Hörgren.

Steinbrecher har redan tillträtt sitt nya uppdrag.

– Med en lång karriär där fokus varit fastigheter och rådgivning kommer Henrik kunna bidra till vår utveckling på flera sätt. Dels med sin erfarenhet från den svenska fastighetsbranschen, dels från PwCs globala resa till en framgångsrik konsultorganisation. Henriks förmåga att både se det långa perspektivet och de närliggande utmaningarna kommer att göra oss starkare, säger Göran Ekeroth, grundare och ordförande i partnergruppen, i en kommentar.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev