lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Titania befordrar erfaren projektchef till COO

Publicerad: 3 oktober 2022, 09:16

Wojciech Wondell har utsetts till ny COO på fastighetsutvecklaren Titania. Foto: Liza Simonsson/Björn Rundström

Titanias tidigare projektchef Wojciech Wondell har utsetts till ny COO för fastighetsutvecklaren, det skriver bolaget i ett pressmeddelande.


Wondell har en lång bakgrund inom Titania, där han arbetat sedan 2008. Nu senast har han varit projektchef och som sådan drivit företagets större projekt. Alltsedan börsintroduktionen ingår han i företagets optionsprogram.

Läs även: Titania hämtar chef för stadsutveckling från Peab 

Men nu meddelar alltså Titania att han befordras till COO/operativ chef.

- Jag och Wojciech har arbetat nära varandra på företaget i snart 15 år och vi har tillsammans varit med i Titanias hela resa från entreprenadbolag till fastighetsutvecklingsbolag. Wojciech har den sällsynta erfarenheten att själv ha arbetat med alla steg i projektprocessen för att skapa bostäder. Han har framgångsrikt drivit både större detaljplaneläggningar samt omfattande nyproduktionsprojekt i byggskedet. I Wojciechs nya roll kommer kompetensen att kunna användas för att effektivisera samordning mellan bolagets projekt och positiva förändringar i koncernens fortsatta utveckling mot ökad lönsamhet, säger Titanias grundare och vd Einar Janson i en kommentar.

 

Mårten Arvidsson

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev