Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Titania hämtar chef för stadsutveckling från Peab

Publicerad: 13 juni 2022, 06:42

Carl Johan Casserberg går från Peab till Titania. Foto: Gustav Gräll

Titania Projektutveckling rekryterar Carl Johan Casserberg som chef för stadsutveckling. Han kommer närmast från Peab.

Ämnen i artikeln:

Peab Sverige

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Carl Johan Casserberg, som är utbildad till såväl arkitekt som civilekonom, kommer närmast från Peab och en roll som ansvarig för hållbar stadsutveckling och affärsutveckling. Med sin unika utbildningskombination och yrkesbakgrund bidrar Carl Johan Casserberg med värdefull erfarenhet från fastighets- och finansbranschen, transaktioner och förvärv samt fastighets- och stadsutveckling.

Läs även: Peab-chef blir vd i nya miljardkoncernen: ”Ska bli roligt att konsolidera branschen”

– Jag har följt Titanias framgångsresa ända sedan utvecklingen av Tingstorget och alla de markanvisningar som Titania vunnit på senare tid. Jag imponeras av Titanias höga ambition att göra skillnad inom stadsutveckling, social hållbarhet och arkitektur. Jag ser oerhört mycket fram emot att ansluta till Titania och, i nära dialog och samarbete med alla Stockholmskommuner, fortsätta utveckla och knyta ihop vår fantastiska huvudstadsregion, säger Carl Johan Casserberg i ett pressmeddelande.

Han börjar sin anställning på Titania den 1 juli 2022.

– Vi är mycket glada att ha rekryterat Carl Johan. Med sin unika kombination av att ha förståelse, intresse och även formell utbildning inom både arkitektur och ekonomi passar han perfekt i vår organisation där den höga arkitektoniska ambitionsnivån alltid skall balanseras med en realistisk syn på vad som är genomförbart. Vi välkomnar Carl Johan till Titania och vår resa att fortsätta utveckla intressanta områden tillsammans med Stockholms kommuner, säger Einar Janson, vd på Titania.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev