onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Titania satsar mot börsen – tar in ny styrelseledamot

Publicerad: 3 maj 2021, 07:11

Gunilla Öhman är ny ledamot i Titanias styrelse. Hon ska hjälpa bolaget i sin väg mot en börsnotering. Foto: Håkan Målbäck

Gunilla Öhman har valts in som ny styrelseledamot i Titania, där hon ska bidra med viktig erfarenhet inför företagets förestående börsintroduktion.

Ämnen i artikeln:

stadsutvecklingbostadsbyggandebostadsutveckling

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Gunilla Öhman är civilekonom och har en lång karriär inom finans och kommunikation. Bland annat som kommunikationschef på SEB och Riksbanken. Numera är hon konsult och ägare av konsultfirman Carrara Communication. Hon jobbar som IR-konsult, bland annat åt NCAB och Nimbus och som styrelsemedlem i Atvexa och Fasadgruppen.

– Jag är imponerad av Titanias affärsmodell och deras sätt att jobba. Det är en kombination av smartness och ödmjukhet. Tingstorget i Alby som exempel visar verkligen hur fint man kan modernisera miljonprogrammet. Det är både snyggt, hållbart och en riktigt attraktiv boendemiljö. Titania har ett sätt att jobba som också gör byggnationen effektiv och därmed prisvärd. Jag ser fram emot att stötta Titanias väg till börsen, säger Gunilla Öhman i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Snabba kast bakom Albys nya landmärke 

Övriga styrelseledamöter i Titania är Knut Pousette, ordförande, Einar Janson, huvudägare och grundare, Mats Janson och Nikan Ghahremani.

– Det känns roligt att välkomna Gunilla till bolaget. Med hennes kunnande och erfarenhet av bland annat investor relations-frågor i noterad miljö får vi in en viktig pusselbit i uppbyggnaden av styrelsen inför företagets förestående börsintroduktion, säger Einar Janson, vd och majoritetsägare i Titania.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev