Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

På nytt jobb

Tore Hallersbo ny vvd i Peab

Publicerad: 8 Juli 2009, 09:53

Tore Hallersbo har utsetts till vice vd i Peab, då koncernen genomför en ledningsförändring.


För att möta framtiden på ett offensivt sätt genomför Peab en ledningsförändring. Ändringen innebär en stärkt ledningsorganisation som bättre ska hantera de utmaningar och möjligheter som framöver väntar inom bygg- och anläggningsbranschen. Detta skriver Peab i ett pressmeddelande.

Byggmarknaden har snabbt förändrats sedan hösten 2008, menar Peab, och en utmaning för koncernen blir  att utveckla ett arbetssätt och en produktionsprocess som är anpassad till de nya förutsättningarna på marknaden och som därigenom kommer att stärka koncernens konkurrenskraft. Framöver avser man att lägga ökat fokus på de operativa frågorna och man har följaktligen beslutat att utöka koncernledningen samt att omfördela arbetsuppgifterna inom densamma.

Parallellt med detta bildas ett koncernledningsråd som har syftet att stärka beredskapen för kommande marknad och öka fokus på befintliga åtaganden.

Tore Hallersbo blir även medlem i koncernledningen med ansvar för Affärs och Verksamhetsutveckling. Han har arbetat inom Peab sedan 2005, är 54 år och är i dag divisionschef för Peabs byggdivision Väst. Han är civilingenjör från Chalmers och kommer att vara stationerad på huvudkontoret i Förslöv.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.