Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Tornstaden hämtar chef från Peab

Publicerad: 7 april 2021, 13:04

Marie Engström blir ny avdelningschef på Tornstaden Öst till sommaren. Foto: Tornstaden

Marie Engström har rekryterats som ny avdelningschef på Byggnads AB Tornstaden Öst. Hon kommer närmast från rollen som regionchef på Peab Grundläggning.

Ämnen i artikeln:

Tornstaden

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Marie Engström har en tjugoårig erfarenhet inom branschen i olika roller, bland annat i ledande roll som arbetschef inom bostadsproduktion på två av de publika byggbolagen.

LÄS MER: Tornstaden stuvar om i toppen

– Jag upplever att Tornstaden är ett familjärt bolag med bra värderingar som stämmer överens med mina. Man har ett starkt gemensamt mål och jag ser fram emot att, med min erfarenhet och mitt ledarskap, bidra till att ytterligare stärka Tornstadens position i region Öst, säger Marie Engström i ett pressmeddelande.

Hon tar i sommar över rollen som avdelningschef på Tornstaden Öst efter Magnus Lundberg, som går över till rollen som regionchef.

LÄS MER: Därför är grus och asfalt framtiden för byggarna 

– Med gedigen kunskap, stort engagemang och goda ledaregenskaper samt med en helhetssyn är jag övertygad om att Marie starkt kommer att bidra till en fortsatt positiv utveckling av verksamheten och passar väl in i vårt arbetssätt i nära samverkan med våra kunder i region Öst”, säger Magnus Lundberg, Regionchef för Byggnads AB Tornstaden Öst.

 

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev