Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Tre nya arbetschefer

Publicerad: 3 september 2015, 07:46

Bild 1/2  Mattias Karlsson och Jens Karletorp, båda arbetschefer på Peab Bostadsproduktion.

Foto: Peab

Peab förstärker sin bostadsproduktion med tre nya arbetschefer.


Ämnen i artikeln:

bostadsutvecklingPeab

Peab förstärker sin bostadsproduktion med tre nya arbetschefer: Mattias Karlsson, Marie Engström och Jens Karletorp. Alla tre är även med i ledningsgruppen.

Mattias Karlsson kommer närmast från en roll som projektchef i Einar Mattsson Byggnadsaktiebolag och har dessförinnan varit verksam i Skanska och Pihl & Son i Sverige och Latinamerika. Han har under sina tjugo år inom byggbranschen arbetat inom ett flertal roller.

Marie Engström kommer närmast från en roll som biträdande arbetschef på Peab. Hon har femton års erfarenhet inom byggbranschen och har under åren arbetat som utsättare, arbetsledare och platschef. Hon har tidigare varit verksam i Projektledarhuset och JM Entreprenad.

Jens Karletorp har drygt tjugo års erfarenhet av branschen som såväl konsult som entreprenör. Han kommer senast från sin roll som avdelningschef på Ebab, där han ansvarat för installationsledning, projekteringsledning, energi samt drift­management.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

bostadsutvecklingPeab

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.