lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Trio får nya roller inom Veidekke Bygg

Publicerad: 24 oktober 2021, 12:53

Jonas Petersson, Stefan Wegner och Arne Svensson går till nya roller inom Veidekke Bygg. Foto: Veidekke

Jonas Petersson och Stefan Wegner har utsetts till nya regionchefer för Veidekkes byggverksamhet i Stockholm och Väst. I Stockholm går nuvarande regionchefen Arne Svensson över till en ny roll i bolaget.

Ämnen i artikeln:

Veidekke

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Efter fyra år som regionchef i Stockholm kommer Arne Svensson under hösten att successivt gå in i en roll som affärsutvecklingschef för att utveckla Veidekke Byggs kunderbjudanden för den kommersiella marknaden.

– Med sin breda erfarenhet av kommersiella projekt kommer Arne tillföra kompetens som vi i dag saknar i vår affärsutveckling, säger Charlotta Nilsén, verksamhetsområdeschef för Veidekke Bygg Sverige, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Veidekkes Jimmy Bengtsson om läget i Skandinavien: ”Där har det tvärnitat”

Den som tar över rollen som regionchef blir Jonas Petersson. Han har lång erfarenhet inom Veidekke och kommer närmast från rollen som biträdande regionchef i Stockholm.

– Med sitt starka ledarskap och engagemang kommer Jonas, tillsammans med hela regionen, fortsätta den fina resan Stockholm har påbörjat, säger Charlotta Nilsén.

Även i Västsverige sker förändringar inom Veidekke Bygg.

Efter 15 år på Veidekke, största delen som arbetschef och senaste tiden som biträdande regionchef i Syd, tar Stefan Wegner över rollen som regionchef för Veidekke Bygg Väst efter Mattias Bylerius, som valt att anta nya utmaningar utanför bolaget.

– Stefans breda erfarenhet, både från kommersiellt- och bostadsbyggande, kommer bidra till Västs starka utveckling. Varmt välkommen till Göteborg säger Charlotta Nilsén och tackar samtidigt Mattias Bylerius för hans 13 år inom Veidekke. 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev