Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Trygg ordförande i Måleriföretagen

Publicerad: 31 januari 2020, 12:43

Johan Trygg är Måleriföretagens nya ordförande.

Foto: Måleriföretagen

Johan Trygg, regionchef på Sandå, har valts till ny ordförande för Måleriföretagen i Sverige på organisationens kongress i Stockholm.


Johan Trygg är 47 år och bor i Örebro. Idag arbetar han som regionchef på Sandå. Han efterträder Jörgen Bergqvist, som tidigare lämnat besked om att han inte ställer upp för omval.

– Jag ser det som ett hedersuppdrag att som ordförande få driva vår organisations verksamhet framåt. I takt med att samhället ständigt förändras behöver vi fortsätta arbetet med att skapa förutsättningar för medlemsföretagen att kunna stärka sin konkurrenskraft och utveckla sitt företagande, något som gynnar hela måleribranschen, säger Johan Trygg.

Johan Trygg har varit aktiv inom Måleriföretagen under flera år och har sedan 2014 varit ledamot i Sverigestyrelsen. Han är utbildad målare och har gedigen erfarenhet av måleribranschen.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.