Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Tung miljöprofil till Projektengagemang

Publicerad: 25 juni 2018, 08:09

Björne Olsson kommer närmast från COWI.

Över 25 års erfarenhet.


Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang har rekryterat Björne Olsson till rollen som Affärsutvecklare Miljö för koncernens fördjupade satsning på tjänster inom miljö och hållbarhet. Närmast kommer han från tjänsten som Divisionschef Miljö på COWI.

Rekryteringen av Björne Olsson till rollen som Affärsutvecklare Miljö inom divisionen Bygg & Anläggning är en del i Projektengagemangs fortsatta satsning på Miljö och Hållbarhet som spänner över hela koncernen. Björne Olsson kommer senast från COWI där han var Divisionschef för Miljö och Hållbarhet. Dessförinnan har han mer än 25 års erfarenhet från EU-arbete, myndigheter och konsultarbete.

– Vi påbörjar omgående vidareutvecklingen av vårt erbjudande inom Miljö och Hållbarhet. Nu ska vi växa och bredda det kompetenta teamet på Projektengagemang. Därigenom ska vi kunna ta oss an större och fler komplexa uppdrag. Det är stimulerande att få vara med och bidra till att uppfylla PEs ambitioner om att vara en ledande aktör i dessa för samhällsutvecklingen helt centrala utmaningar, säger Björne Olsson.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.