Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Två nya chefer till Bonava

Publicerad: 24 april 2019, 13:41

Bild 1/2  Louise Tjeder, IR-chef.

Förstärker kommunikationen.


Bostadsutvecklaren Bonava förstärker kommunikationen med journalister och investerare genom att rekrytera två erfarna chefer.

Louise Tjeder är Bonavas nya IR-chef som började i mitten av april. Närmast kommer hon från Ambea där hon var chef för strategi och investerarrelationer. Louise Tjeder har en bakgrund som IR-chef på Tele2 och koncernredovisningschef på SCA.

Fredrik Hammarbäck är ny presschef med ansvar för public affairs, han börjar den 2 maj. Fredrik kommer närmast från Röda Korset där han var pressansvarig. Tidigare har han arbetat med medierelationer på Regeringskansliet och på Sveriges Television.

– Bonava är en utmanare i en konservativ bransch med fokus på bostäder som människor med normala inkomster har råd med. Vår strategi skiljer sig från andra aktörer och det vill vi kommunicera med investerare och journalister. I det arbetet är IR-chefen och presschefen två nyckelroller. Därför är vi glada att Louise Tjeder och Fredrik Hammarbäck ansluter till Bonava, säger Ann-Sofi Danielsson, CFO på Bonava.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.