Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Tyréns rekryterar meriterad arkitekt

Publicerad: 16 maj 2017, 06:56

Peter Åberg kommer närmast från White Arkitekter.


Med hjälp av välmeriterade arkitekten Peter Åberg stärker Tyréns sin satsning på arkitektur i västra Sverige. Han är en mycket erfaren arkitekt med lång erfarenhet av byggnadsprojektering med särskild inriktning på vårdbyggnader. Han kommer närmast från White där han arbetat i drygt 20 år och han har lång erfarenhet av byggnadsprojektering och med särskild inriktning på vårdbyggnader. Han har senast medverkat i programarbete med ny vårdbyggnad vid Ryhovs sjukhus i Jönköping, projektering av ny akutvårdsbyggnad vid Danderyds sjukhus och i projektering av nytt operationshus vid Gävle sjukhus.

– Det ska bli väldigt roligt att få följa med på Tyréns resa med fortsatt etablering i arkitektbranschen och att få arbeta med utveckling av komplexa och intressanta vårdbyggnadsprojekt för imorgon som till exempel tillbyggnad av centralkliniken vid Östra sjukhuset, säger Peter Åberg.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.