Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Tyréns värvar HR-chef från techvärlden

Publicerad: 5 september 2022, 06:52

Minna Hallin är Tyréns Sveriges nya HR-chef.

Foto: Tyréns

Minna Hallin blir ny HR-chef för Tyréns Sverige. Hon kommer närmast från en motsvarande roll på techkonsultföretaget HiQ och har dessförinnan haft ledande HR-roller på CGI, Acando och Techta.


Ämnen i artikeln:

Tyrénshr

– Vi är mycket glada över att få Minna med oss som HR-chef. Hennes breda erfarenhet av att bygga team och driva strategisk utveckling inom områden som rekrytering, kompetensutveckling, ledarskap och företagskultur kommer vara en stor tillgång för oss i vårt arbete med att göra Tyréns till branschens ledande innovatör, säger Cecilia Granath, vd för Tyréns Sverige, i ett pressmeddelande.

Läs även: 40 unga byggtalanger att hålla koll på: Här är morgondagens stjärnor i byggbranschen 

Hos Tyréns är ambitionen att bygga hållbara samhällen något som genomsyrar hela verksamheten. Det gäller även HR- och medarbetarfrågor.

–Tyréns är redan i dag en av landets mest attraktiva arbetsgivare och sticker ut som ett bolag som ser företagskulturen som en strategiskt viktig fråga. Jag ser verkligen fram emot att bidra till Tyréns fortsatta resa med all den expertis och det starka engagemang som finns i bolaget, säger Minna Hallin.

Minna Hallin tillträder sin tjänst den 5 september och kommer att ingå i Tyréns Sveriges ledningsgrupp.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Tyrénshr

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.