Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Varuhuschef ska lyfta Wallenstam

Publicerad: 19 december 2016, 12:29

Dag Agård är 53 år och har lång erfarenhet inom retail och marknad. Han arbetar idag som varuhuschef på NK i Göteborg där han har varit i 16 år.

Foto: Peter Knutsson

NK-chefen Dag Agård börjar jobba med handelsplatsutveckling.


Den 1 februari 2017 tillträder Dag Agård som handelschef på Wallenstam. Han kommer att arbeta inom affärsområde Företag i Göteborg med handelsstrategiska frågor och handelsplatsutveckling, skriver Wallenstam i ett pressmeddelande.

– Med Dags erfarenhet och kunskap inom handel kommer vi att få än bättre fokus på den fortsatta utvecklingen av våra fastigheter och utbudet i dem. Dag kommer också att kunna bidra till en positiv utveckling av city och stärka samspelet mellan handel och attraktiva mötesplatser, säger Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam.

Dag Agård är 53 år och har lång erfarenhet inom retail och marknad. Han arbetar idag som varuhuschef på NK i Göteborg där han har varit i 16 år.

– Jag ser mycket fram emot min nya tjänst. Det ska bli spännande, Wallenstam är för mig en stark aktör med en tydlig vilja och ambition att utveckla staden, säger Dag Agård.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.