Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Vd-byte i installatörsföretag: ”Ser en möjlighet att växla upp”

Publicerad: 9 maj 2022, 10:58

Angelina Berg-Martel går in som tillförordnad vd i H-gruppen.

Foto: Ecoclime

Ecoclime Group tillsätter en ny tillförordnad vd i dotterbolaget H-gruppen.


Ämnen i artikeln:

installatörer

Ecoclime Group genomför förändringar i ledningen med målsättningen att öka tillväxttakten i dotterbolaget H-gruppen. Björn Westerström som lett bolaget fram till i dag, lämnar plats för Angelina Berg-Martel, sedan mars 2022 projektchef i dotterbolaget Evertherm Reenergy Systems och innan dess projektledare och vice vd i Instalcobolaget VVS-Metoder Stockholm. Hon blir tillförordnad vd i H-gruppen.

– Vi ser en möjlighet att växla upp H-gruppen och som ett steg i den riktningen har vi i samförstånd kommit överens om att Angelina Berg Martel skall axla rollen som vd, säger Ecoclime Groups vd Marcus Sandlund.

Läs även: Rutinerad byggchef tar över på vd-posten i proptechbolag

Angelina Berg Martel tillträder sin nya roll omgående. Björn Westerström kommer att vara kvar i bolaget under en överlämningsperiod för att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för både medarbetare och kunder.

– Björn har lagt en bra grund som tagit bolaget dit det är i dag, och nu är det dags för nästa steg i utvecklingen. Nu för vi våra verksamheter närmare varandra och skapar synergieffekter mellan bolagen i koncernen. Vi kommer att ha fortsatt stort kundfokus med tydligare prioriteringar för att uppnå operationell effektivitet i den fortsatta tillväxtresan som ska gynna våra ägare, kunder och klimatet, säger Marcus Sandlund.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

installatörer

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.