söndag2 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Wästbygg rekryterar för satsning på eget ägande

Publicerad: 20 januari 2022, 13:21

Eva Thulin är ny fastighetschef för Wästbygg Gruppens fastighetsbolag Inwita. Foto: Wästbygg

Wästbygg Gruppens eget fastighetsbolag, Inwita Fastigheter, anställer Eva Thulin som fastighetschef.

Ämnen i artikeln:

WästbyggVasakronan

Nomi Melin Lundgren

nomi@byggindustrin.se


Wästbygg Gruppens fastighetsbolag , Inwita Fastigheter, startades för två år sedan och arbetar med utveckling, entreprenad samt ägande och förvaltning av egenutvecklade samhällsfastigheter.

Nyligen färdigställdes Inwitas första projekt, Häggen, ett trygghetsboende i Halmstad som vänder sig till personer som fyllt 65 år.

Nu har bolaget anställt Eva Thulin som fastighetschef för Inwita. Hon kommer närmast från en roll som fastighetschef Handel och områdesutveckling på Vasakronan och har lång erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning.

– Samhällsfastigheter är ett prioriterat område för oss och för att kunna utöka vår portfölj av egenägda fastigheter behöver vi personer med förvaltningskomptens. Inwita har nyligen färdigställt sin första fastighet och vi har fler projekt på gång. Som fastighetschef kommer Eva att vara ansvarig för att bygga upp och driva arbetet i Inwita med målsättningen att stärka koncernens affär inom samhällsfastigheter, säger Jonas Jönehall, vice koncernchef/CFO i ett pressmeddelande.

Eva Thulin tillträder i slutet av januari.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev