fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

White arkitekter tillsätter ny chef för Stockholmskontoret

Publicerad: 20 oktober 2020, 14:11

Martin Ehn Hillberg. Foto: Peter Bobert

Martin Ehn Hillberg har utsetts till ny kontorschef för Whites Stockholmskontor, skriver boaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

White Arkitekter

AJ


Läs även: Chef på White lämnar för konkurrenten Sweco  

Martin Ehn Hillberg är en flerfaldigt prisbelönt landskapsarkitekt och är i dagsläget kontorschef på White i Uppsala, Umeå och Västerås. 

– Detta känns otroligt hedrande. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla kontoret vidare i en föränderlig och utmanande tid. Jag ser också fram emot att lära känna alla duktiga medarbetare som verkligen får projekten att lyfta och gör att vi kan tänka bredare i vad vi som arkitektkontor kan erbjuda för tjänster, säger Martin Ehn Hillberg, blivande kontorschef för White Stockholm, i en kommentar.

Läs även: Sexton personer får sluta på White 

Stockholmskontoret är Whites största kontor och har en viktig roll inte bara lokalt utan också i Whites internationella expansion.

– Martin är en skicklig landskapsarkitekt och en uppskattad ledare på White. Med sin strategiska förmåga och erfarenhet av att bygga goda relationer med kunder och samarbetspartners kommer han att bidra till Stockholmskontorets fortsatta utveckling. Vår målsättning är att skapa värde för våra kunders affärer genom hållbar arkitektur i varje projekt. I Martin får vi en ledare som driver verksamheten med stort fokus på teamet och projekten, säger Alexandra Hagen, vd för White Arkitekter, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev