Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

WSP har rekryterat Creative Director

Publicerad: 28 augusti 2017, 14:32

Emelie Arnoldsson.

Foto: Erik Alm

WSP har rekryterat Emelie Arnoldsson från Tema som Creative Director.


Ämnen i artikeln:

WSPTema

WSP har rekryterat Emelie Arnoldsson som Creative Director. Hon kommer närmast från rollen som affärsområdeschef landskapsarkitektur och en del av ledningsgruppen på Tema och påbörjar sin anställning hos WSP den 1 oktober. Emelie har förutom sitt chefskap också arbetat som uppdragsansvarig i projekt och har god erfarenhet av planering, gestaltning och projektering av den yttre miljön med specialisering på det offentliga rummet. Hennes uppgift blir att förstärka WSP:s profil och varumärke nationellt inom landskapsarkitektur.

Under våren och i Almedalen har WSP lanserat konceptet ABC-staden tillsammans med partners. Nu tar vi nästa steg i arbetet med att förverkliga framtidens stad och stärker vår kompetens ytterligare. Den 1 oktober börjar Emelie Arnoldsson som Creative Director på WSP Samhällsbyggnad med

– Emelie har gjort ett starkt intryck på mig, och jag övertygad om att hon blir ett värdefullt tillskott till WSP, säger Patrik Guné, affärsområdeschef på WSP.

Mattias de Frumerie

Formgivare

mattias@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

WSPTema

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.