Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

WSP rekryterar ny regionchef

Publicerad: 8 februari 2016, 10:20

Peter Jinnestål börjar på WSP.

Vägbyggare får nytt jobb.


Ämnen i artikeln:

WSPPeter Jinnestål

Peter Jinnestål är ny regionchef i södra Sverige för WSP:s affärsområde Samhällsbyggnad. Han har lång erfarenhet inom entreprenadbranschen och har arbetat med inköp, logistik och affärsutveckling både i Sverige och Asien. Peter Jinnestål kommer närmast från Svevia, tidigare Vägverket Produktion, där han var arbetschef för Anläggning i Skåne, Blekinge, Kronoberg och Halland. Han har även haft konsultuppdrag inom geoteknik och arbetat i Vietnam som logistik- och inköpschef med kunder i alla världsdelar. Peter Jinnestål tillträdde tjänsten på WSP den 2 februari 2016.

– Jag blev tilltalad av WSPs globala profil och uttalade ambition att växa och utvecklas. Min erfarenhet som entreprenör de senaste nio åren har gett mig kunskap såväl om teknikområdet som branschen. Det ska bli en intressant utmaning att ytterligare fördjupa mig i ett tidigare segment av affären. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna i Region Syd bidra till att utveckla WSPs erbjudande, säger Peter Jinnestål.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

WSPPeter Jinnestål

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.