Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ytterman rekryterar nya medarbetare

Publicerad: 20 mars 2018, 11:11

Wen Lu, Therese Wersch, Sara Ljungdahl (bilden) och Sandra Bouveng är nyanställda på Ytterman Projekt. Foto: Ytterman

Byggprojektledarna Ytterman Projekt nyanställer i Uppsala och Stockholm.Therese Wersch har tillträtt en tjänst som företagets nya ekonomichef. Hon kommer att ansvara för löpande bokföring, fakturering, löner och kommer dessutom att ingå i företagets ledningsgrupp. Therese Wersch var tidigare redovisningsansvarig på Wise Group.

Sara Ljungdahl är ny upphandlare på Ytterman Projekt. Det innebär att hon upprättar, förhandlar och förvaltar avtal, bland annat genom att formulera krav- och utvärderingsmodeller. Sara Ljungdahl är utbildad offentlig upphandlare och kommer närmast från en liknande tjänst på Ecenea.

Wen Lu har sedan en tid arbetat hos Ytterman som miljösamordnare med särskilt ansvar för att alla lag- och miljökrav följs i byggprocesserna. Hon har en master inom hållbar stadsplanering och har tidigare arbetat som miljöcontroller.

Sandra Bouveng är ny projektledare på Ytterman. Hon har tidigare varit arbetsledare, administratör och koordinator. Inledningsvis kommer hon framför allt att arbeta med ekonomi och rapportering.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev