Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Zengun rekryterar expert på företagskultur från Preem

Publicerad: 17 november 2021, 07:59

Helena Swahn Lepre är ny Head of People på Zengun.

Foto: Zengun

Helena Swahn Lepre rekryteras till Zengun som Head of People. I rollen kommer hon att arbeta med bolagets företagskultur.


Ämnen i artikeln:

Zengun

Helena Swahn Lepre kommer närmast från Preem där hon haft rollen som Head of HR Business Partners, Leadership & Culture. 

Med hennes erfarenhet, kompetens och vilja att bygga vidare på Zenguns strategiska mål, kommer hon lyfta bolaget och vara med i den fortsatta expansionen för att bygga region Stockholm, konstaterar Zengun i ett pressmeddelande.

Hon tillträder under november och kommer att ingå i bolagsledningen.

– Möjligheten att få vara med och bidra till Zenguns fortsatta tillväxtresa känns väldigt spännande. Zengun har en stark och attraktiv företagskultur som jag ser fram emot att få vara en del av, säger Helena Swahn Lepre.

Mick Salonen Högberg, vd och koncernchef för Zengun, välkomnar Helena Swahn Lepre till bolaget.

– Att Zenguns varumärke attraherar en profil som Helena är otroligt roligt men också ett bevis på att vi är på rätt spår. Vi ser väldigt mycket fram emot att Helena kommer in i bolaget och fortsätter utveckla bolaget med oss, säger han.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Zengun

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.