Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Zynka rekryterar för två nyckelroller

Publicerad: 23 augusti 2021, 10:04

Emma Smart och Sandra Broberg är nya nyckelspelare på Zynka.

Foto: Zynka

Zynka Group har gjort två strategiskt viktiga nyrekryteringar som ska stärka bolagets väg mot högre tillväxt.


Ämnen i artikeln:

rekrytering

Sandra Broberg blir ny Chief Financial Officer (CFO). Hon har en betydande ekonomisk erfarenhet och vana av tillväxtföretag. Hon kommer närmast från Viametrics AB där hon haft motsvarande roll. 

– Zynka är ett företag med enorm potential och vilja att göra skillnad, vilket lockade mig. Bolaget befinner sig i ett spännande skede där min erfarenhet och mitt engagemang för affären kommer bidra till att uppnå våra högt ställda mål, säger Sandra Broberg i ett pressmeddelande.

Den andra nyrekryteringen är Emma Smart som får rollen av Chief Marketing Officer (SMO). Hon kommer närmst från Sankt Jörgen Park Resort AB som marknadschef och tidigare i roller som Client Director och projektledare inom kreativa processer och affärsutveckling på Stylt Trampoli och Valentin&Byhr. 

– Min ambition var att ansluta till ett bolag med tydligt fokus inom digital innovation, och med ett gott syfte. Att våga utmana en hel bransch och vilja skapa positiv förändring i flera led – för hållbarhet och lönsamhet, för samhälle och individ – är minst sagt inspirerande och stor del i mitt val att ansluta till Zynka, säger Emma Smart.

 

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

rekrytering

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.