Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Anläggning

Hon tar över Swecos anläggningsarbete

Publicerad: 13 juni 2017, 13:35

Ann-Louise Lökholm Klasson tillträder omgående som vd för Swecos anläggningsverksamhet. Den har cirka 800 medarbetare i Sverige.

Ämnen i artikeln:

SwecoAnn-Louise Lökholm Klassonanläggning

Johanna Åfreds

johanna@byggindustrin.se


Ann-Louise Lökholm Klasson har arbetat i Sweco sedan 2008, bland annat som vd för Swecos installationskonsulter och som koncernansvarig för integrationen av Grontmij-förvärvet. Den senaste tiden har hon arbetat som Sweco Sveriges COO, Chief Operating Officer, med övergripande ansvar för affärsstödet.

– I Ann-Louise får vi en dotterbolags-vd som lyckas förena gedigen kund- och affärsförståelse med ett stort fokus på medarbetarna. Med henne vid rodret har vi de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska fortsätta utvecklas positivt, säger Åsa Bergman, vd Sweco Sverige.

– Vår anläggningsverksamhet har växt kraftigt de senaste åren, det är högtryck på marknaden och mycket händer i branschen. Jag ser fram emot att leda verksamheten och alla medarbetare mot fortsatt utveckling och framgång, säger Ann-Louise Lökholm Klasson.

Johan Dozzi, som har varit dotterbolags-vd sedan 2008, lämnar Sweco och går till Tyréns där han blir vd.

– Johan Dozzi har arbetat i företaget i drygt två decennier och har spelat en viktig roll för Swecos utveckling i Sverige, i synnerhet när det gäller vår starka ställning på infrastrukturmarknaden. Jag vill rikta ett varmt tack till Johan och önskar honom allt gott framöver, säger Åsa Bergman.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev