Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Årets bygge

Anmäl ditt projekt till Årets Bygge 2020!

Publicerad: 2 september 2019, 07:30

Har du varit delaktig i eller känner till byggprojekt som blivit klara kalenderåret 2019? Gå då in på tidningen Byggindustrins webbanmälan så har ditt projekt chansen att bli nominerat till Årets Bygge 2020!


Ämnen i artikeln:

Årets Bygge 2019

Det byggs fantastiska projekt i Sverige varje år. Stora projekt, små projekt, hus och anläggningar. Många duktiga människor bidrar med det bästa deras specialområden förmår, vare sig de ritar eller bidrar med konstruktioner, bygger eller installerar eller rattar tid och ekonomi eller motiverar och leder sina trupper. Men bara ett projekt kan bli Årets Bygge.

Här anmäler du ditt projekt redan i dag

– Branschen är full av duktiga män och kvinnor som tillsammans bygger vårt samhälle – och ofta gör de det utan att synas. Årets Bygge är ett tillfälle att rikta strålkastarljuset mot dem. Det är deras kvalitetssinne och ambitioner som genomsyrar projekten som vi väljer att lyfta fram, säger Anders Carlén, chefredaktör för Byggindustrin.

Årets Bygge lyfter fram exempel på det bästa sektorn presterar i kvalitet, samarbete i projektet, ekonomi och form.  Nomineringarna utgörs av Byggindustrins projektreportage.

– Ett byggprojekt löper över flera år. På Årets Bygge stannar vi upp och njuter av vad som har åstadkommits, säger Anders Carlén.

Fram till den 15 oktober har du möjlighet att föreslå projekt. Tänk på att projektet ska vara färdigställt under 2019!

– Inget projekt är för litet eller för stort. Lägg blygsamheten åt sidan och anmäl ditt projekt till Årets Bygge 2020, säger Anders Carlén.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Årets Bygge 2019

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News