tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Årets bygge

Årets Bygge 2021 – här är de tre finalisterna i kategorin renovering

Publicerad: 24 februari 2021, 16:51

Artilleristallarna i Göteborg, kvarteret Daedalus i Gamla stan i Stockholm och Vintertullstorget 1 nomineras till Årets Bygge 2021 i kategorin renovering. Foto: Linda Hutchins

Presentationen av de tävlande bidragen i Årets Bygge 2021 fortsätter! Den här veckan visar vi upp de tre nominerade i klassen renovering.

Ämnen i artikeln:

Årets ByggeÅrets Bygge 2021renoveringrestaurering

Nomi Melin Lundgren

nomi@byggindustrin.se


Tidningen Byggidustrins pris Årets Bygge är nu inne på upploppet. Efter anmälningsprocessen under hösten där ett sjuttiotal projekt kom in har turen nu kommit till att presentera vilka som har gått vidare.

Nytt för i år är att det inte blir bara en vinnare – utan hela sju stycken. Projekten är uppdelade i sex kategorier: bostäder, hotell och kontor, infrastruktur, industribyggnader och butikslokaler, samhällsfastigheter och renovering. En vinnare kommer att utses i varje kategori, samt en samlad totalvinnare. Likt tidigare år granskas alla projekt utifrån våra fem kriterier: arbetsmiljö, hållbarhet, tid/kvalitet/budget, teknik/innovation och samverkan. 

Läs även: Hela listan: Alla projekt som nominerats till Årets Bygge 2021  

Från och med januari 2021 kommer vi att veckovis presentera tre finalister i varje kategori på här på Byggindustrin.se. Den 18 mars håller vi en digital prisutdelning där alla 18 finalister kommer att vara inbjudna. 

De nominerade är:

Sjunkande hus i Gamla stan har grundförstärkts för framtiden 

 

Gammalt kontorshus i ny skrud med smarta återbrukslösningar

 

Anrika stallar renoverades till trendigt matpalats  

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev