onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Årets bygge

Årets Bygge 2021 – här är de tre finalisterna i kategorin samhällsfastigheter

Publicerad: 3 mars 2021, 10:19

De nominerade Årets Bygge – kategorin Samhällsfastigheter är: Baggebyskolan i Tibro, vårdinrättningen Curanten i Nacka och Håstensgårdens förskola i Varberg. Foto: Jonas Anhede

Presentationen av de tävlande bidragen i Årets Bygge 2021 fortsätter! Den här veckan visar vi upp de tre nominerade i klassen samhällsfastigheter.

Ämnen i artikeln:

Årets ByggeÅrets Bygge 2021Samhällsbyggnadsamhällsfastigheterskolorutbildningförskolor

Nomi Melin Lundgren

nomi@byggindustrin.se


Tidningen Byggidustrins pris Årets Bygge är nu inne på upploppet. Efter anmälningsprocessen under hösten där ett sjuttiotal projekt kom in har turen nu kommit till att presentera vilka som har gått vidare.

Nytt för i år är att det inte blir bara en vinnare – utan hela sju stycken. Projekten är uppdelade i sex kategorier: bostäder, hotell och kontor, infrastruktur, industribyggnader och butikslokaler, samhällsfastigheter och renovering. En vinnare kommer att utses i varje kategori, samt en samlad totalvinnare. Likt tidigare år granskas alla projekt utifrån våra fem kriterier: arbetsmiljö, hållbarhet, tid/kvalitet/budget, teknik/innovation och samverkan. 

Läs även: Hela listan: Alla projekt som nominerats till Årets Bygge 2021 

Från och med januari 2021 kommer vi att veckovis presentera tre finalister i varje kategori på här på Byggindustrin.se. Den 18 mars håller vi en digital prisutdelning där alla 18 finalister kommer att vara inbjudna. 

De nominerade är:

Baggebyskolan, Tibro 

Håstensgårdens förskola, Varberg

• Curanten, Nacka 

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev