Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Årets bygge

Årets Bygge 2021 – här är de tre finalisterna i kategorin industri/butik

Publicerad: 3 februari 2021, 15:47

Bild från gjutningen av nya vattentornet i Nykvarn, ett av de bidrag som valts ut till slutomgången av Årets Bygge i kategorin industribyggnader och butikslokaler.

Foto: Peter Sten

Presentationen av de tävlande bidragen i Årets Bygge 2021 fortsätter! Den här veckan visar vi upp de tre nominerade i klassen industribyggnader och butikslokaler.


Ämnen i artikeln:

Årets Bygge 2021

Tidningen Byggidustrins pris Årets Bygge är nu inne på upploppet. Efter anmälningsprocessen under hösten där ett sjuttiotal projekt kom in har turen nu kommit till att presentera vilka som har gått vidare.

Nytt för i år är att det inte blir bara en vinnare – utan hela sju stycken. Projekten är uppdelade i sex kategorier: bostäder, hotell och kontor, infrastruktur, industribyggnader och butikslokaler, samhällsfastigheter och renovering. En vinnare kommer att utses i varje kategori, samt en samlad totalvinnare. Likt tidigare år granskas alla projekt utifrån våra fem kriterier: arbetsmiljö, hållbarhet, tid/kvalitet/budget, teknik/innovation och samverkan. 

Läs även: Hela listan: Alla projekt som nominerats till Årets Bygge 2021  

Från och med januari 2021 kommer vi att veckovis presentera tre finalister i varje kategori på här på Byggindustrin.se. Den 18 mars håller vi en digital prisutdelning där alla 18 finalister kommer att vara inbjudna. 

De tre finalisterna i Årets Bygge 2021 kategori industri/butik

Nytt landmärke förser Nykvarnsborna med vatten 

Specialritat kamouflerat hus gömmer hållbara lösningar 

Matkedjan driver på utvecklingen mot fossilfria byggen 

 

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Årets Bygge 2021

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.