Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Årets bygge

Årets Bygge 2021 – här är de tre finalisterna i kategorin infrastruktur

Publicerad: 17 februari 2021, 12:23

Så här såg det ut vid Marieholmstunneln i Göteborg i början av september. Nu är projektet ett av tre nominerade till Årets Bygge 2021 i kategorin Infrastruktur.

Foto: Kasper Dudzik

Presentationen av de tävlande bidragen i Årets Bygge 2021 fortsätter! Den här veckan visar vi upp de tre finalisterna i klassen infrastruktur.


Ämnen i artikeln:

KirunaGöteborgStockholms HamnNorvikÅrets Bygge 2021infrastruktur

Tidningen Byggindustrins pris Årets Bygge är nu inne på upploppet. Efter anmälningsprocessen under hösten där ett sjuttiotal projekt kom in har turen nu kommit till att presentera vilka som har gått vidare.

Nytt för i år är att det inte blir bara en vinnare – utan hela sju stycken. Projekten är uppdelade i sex kategorier: bostäder, hotell och kontor, infrastruktur, industribyggnader och butikslokaler, samhällsfastigheter och renovering. En vinnare kommer att utses i varje kategori, samt en samlad totalvinnare. Likt tidigare år granskas alla projekt utifrån våra fem kriterier: arbetsmiljö, hållbarhet, tid/kvalitet/budget, teknik/innovation och samverkan. 

Läs även: Hela listan: Alla projekt som nominerats till Årets Bygge 2021   

Från och med januari 2021 kommer vi att veckovis presentera tre finalister i varje kategori på här på Byggindustrin.se. Den 18 mars håller vi en digital prisutdelning där alla 18 finalister kommer att vara inbjudna. 

Finalisterna i den här kategorin är: Marieholmstunneln, Norviks hamn och Kirunaprojektet E10.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.