Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Årets bygge

Bolund talar på Årets Bygge

Publicerad: 13 februari 2019, 07:51

Bostadsminister Per Bolund avslutningstalar på Årets Bygge den 26 mars.

Foto: Regeringen

Nu är det klart att bostadsminister Per Bolund (MP) kommer till Årets Bygge. Som avslutningstalare kommer han att ge sin syn på landets bostadssituation samt sina första två månader på posten som bostadsminister.


Ämnen i artikeln:

Årets Bygge 2019

I år bjuder Årets Bygge, utöver galan, på en heldag med flera parallella seminariespår under dagen. Per Bolund kommer att runda av dagsprogrammet i den gemensamma avslutningen.

Per Bolund tillträdde posten som bostadsminister i januari. Då berättade han för Byggindustrin att en översyn av skatterna kommer att vara en viktig del av hans uppdrag.

LÄS MER: Nya bostadsministern ska se över skatterna

Bolunds tal följs upp med ett inspel av Viktor Barth Kron, journalist på Dagens Nyheter, om hur det nya politiska landskapet kan påverka beslut om Sveriges framtid.

Är du nyfiken på resten av programmet? Läs en färskt uppdaterad version av programmet här: Klicka här

Årets Bygge i korthet

Samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda tävling! Årets Bygge arrangeras av tidningen Byggindustrin och Business Arena med Svensk Byggtjänst som samarbetspartner.

Tävlingen lyfter fram exempel på det bästa sektorn presterar i kvalitet, samarbete, ekonomi och form. Varje år nomineras totalt 20 projekt. Nomineringarna utgörs av Byggindustrins projektreportage. Vinnaren utses av en expertjury och presenteras på Årets Bygge-galan den 26 mars 2019.

Här kan du läsa mer om Årets Bygge 2019.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Årets Bygge 2019

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News