söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Årets bygge

Hög tid att nominera till Jämställdhetsbygget

Publicerad: 11 januari 2019, 08:14

Catharina Elmsäter-Svärd, vd Sveriges Byggindustrier, med Ina Djurestål och Pauline Diurson Runfors, två av initiativtagarna till priset Jämställdhetsbygget.

Foto: Anders Siljevall

Jämställdhetsbygget är en ny utmärkelse som ska lyfta fram satsningar på jämställdhet inom byggbranschen. Snart är det sista chansen att nominera till priset som delas ut under Årets Bygge-galan den 26 mars.

Ämnen i artikeln:

Årets ByggeÅrets Bygge 2019

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Jämställdhetsbygget delas ut av Sveriges Byggindustrier och att kommer att delas ut för första gången på Årets Bygge-galan på Cirkus den 26 mars.

Fram till den 30 januari kan du nominera en jämställdhetssatsning till priset. Läs mer om priset här!

Den som nominerar ska påvisa en satsning, förändring eller initiativ från det egna företaget, sin arbetsplats eller kund som leder till en mer jämställd byggbransch. Satsningen ska ha pågått under 2018. Exempel på satsningar kan vara att ha startat ett kvinnligt nätverk eller att ha rekryterat flest kvinnor på ledande positioner, men det skulle även kunna vara det bästa startskottet på resan mot en mer jämställd bransch.

Jämställdhetsbygget

■ Nomineringar till Jämställdhetsbygget skickas till jamstalldhetsbygget@sverigesbyggindustrier.se t o m 30 januari 2019.
■ Mer om gällande kriterier, jury och initiativtagare till priset på jämställdhetsbygget.se
■ Priset delas ut på Årets Bygge-galan 26 mars 2019

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev