Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Årets bygge

Tre handels- och lagerlokaler som sticker ut

Publicerad: 26 januari 2022, 14:30

Icas butik i Sjöbo, Uddevallas köpcentrum Torp och Julas nya centrallager i Skara tävlar om Årets Bygge 2022 i kategorin Industri, butik och lager. Foto: Fredric Seheler, Torp Handel, Rebecka Freil, Elinor Jacobsson

Det är dags att nominera de tre projekten som tävlar i den andra kategorin i Årets Bygge 2022 – industri, logistik och butik. Tre handels- och lagerlokaler sticker ut som särskilt väl genomförda projekt.

Ämnen i artikeln:

Årets ByggeÅrets Bygge 2022SkaraUddevalla

Nomi Melin Lundgren

nomi@byggindustrin.se


Årets Bygge är byggbranschens mest prestigefyllda tävling som vill lyfta fram alla aspekter och alla aktörer i ett framgångsrikt byggprojekt. Likt tidigare år granskas alla projekt utifrån våra fem kriterier: arbetsmiljö, hållbarhet, tid/kvalitet/budget, teknik/innovation och samverkan.

Intresset för Årets Bygge 2022 har varit rekordstort. Totalt 89 projekt finns i startfältet. Här är alla projekt som tävlar i år.

Läs även: Topp 30: Här är byggbolagen som är störst i Sverige

Precis som förra året kommer vi inte bara att utse en vinnare – utan sju stycken. Projekten är uppdelade i sex kategorier: samhällsfastigheter, industri/logistik/butik, bostäder, hotell och kontor, infrastruktur och renovering. En vinnare kommer att utses i varje kategori, samt en samlad totalvinnare.

Läs även: Årets Bygge 2022 – nu presenterar vi finalisterna! 

Fram till prisutdelningen under Construction Summit den 24 mars på Posthuset i Stockholm kommer vi varje vecka att presentera finalisterna i varje kategori. Först ut är kategorin Samhällsfastigheter.

Finalisterna i kategorin industri, butik och lager

Icas nya butik på Westra torg i Sjöbo 

 

Icas butik i Sjöbo är nominerad till Årets Bygge 2022 i kategorin industri, butik och lager. Foto: Fredric Seheler

Julas nya centrallager i Skara 

Julas nya centrallager i Skara är nominerad till Årets Bygge 2022 i kategorin industri, butik och lager. Foto: Rebecka Freil, Elinor Jacobsson

 

Uddevallas köpcentrum Torp 

Uddevallas köpcentrum Torp är nominerade till Årets Bygge 2022 i kategorin industri, butik och lager. Foto: Torp Handel

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev