Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Första pålslaget i nytt Linköpings-kvarter

Publicerad: 8 september 2017, 10:20

Torsdagen den 7 september gick startskottet för Lundbergs byggnation av kvarteret Elitseglaren i Linköping genom det första pålslaget.


Lundbergs bygger 374 hyresrätter i storlekarna 1-5 rum och kök i Södra Ekkällan i Linköping. Inflyttning i första etappen beräknas till hösten 2019.
- Att Lundbergs valt att bygga nya bostäder i Linköping visar att vår kommun är stark - och blir ännu starkare med Lundbergs, sade Kristina Edlund (s), kommunalråd Linköpings kommun.

Kvarteret Elitseglaren har ett perfekt boendeläge med den fina kombinationen av några få minuters cykeltur till city, samtidigt som närheten till eklandskapet i Tinnerö ger möjlighet till vackra promenader.

- Hyresrätten är ju verkligen ett ”all inclusive-boende” där man slipper den egna ekonomiska risken, man behöver inte engagera sig i någon bostadsrättsstyrelse och våra duktiga fastighetsskötare finns alltid till hands om några frågor dyker upp, sade Louise Lindh innan hon tryckte på knappen och en gyllene påle med ett grönt band runt slogs ner i marken.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News