Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Hyresgäster trivs med grannarna

Publicerad: 14 augusti 2009, 13:40

En ny undersökning från bostadsbolaget Graflunds visar att de allra flesta hyresgästerna boende i flerfamiljshus trivs med sina grannar.


Graflunds undersökning visar att 4 av 5 hyresgäster upplever sig ha bra kontakt med sina grannar. Nära 7 av 10 störs inte heller av sina grannars sätt att leva.

Flera av Graflunds bostadsområden är mångkulturella. Hyresgäster med ursprung från en rad olika länder bor vägg i vägg. Graflunds har under lång tid satsat resurser för att kunna möta de mångfacetterade behov som detta skapar. Resultatet är en allt bättre integrerad boendemiljö där de flesta hyresgäster, oavsett ursprung, trivs.

Graflunds är en av Sveriges största privata förvaltare av bostäder med cirka 17 000 lägenheter på olika orter i Mellansverige. Företaget genomför varje år en stor undersökning bland alla hyresgäster. Årets undersökning genomfördes under våren 2009.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.