Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag07.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Bostäder

Idag invigs JMs nya inspirationscenter

Publicerad: 6 Mars 2008, 13:44

JMs nya inspirationscenter invigs idag, JM Studio, för kunder som vill få stöd och professionell rådgivning i sina inredningsavtal. Här kan kunderna se, känna och prova coola kylar, heta färgval och smart förvaring. Syftet är ytterst att göra bostadsköpet tryggare för kunderna.


- Behovet av professionellt stöd i arbetet med att inreda sitt nya hem blir allt större, säger Anita Rinnbäck, inredningskoordinator på JM.

JM Studio är ett komplement till det kundstöd som ges i JMs befintliga bostadsbutiker, visningslägenheter, på webben och i JMs inredningsguide. Här ska kunderna kunna se och kombinera exempelvis köksluckor, kakel, tapeter och utrustning.

Idag finns JM Studio på JMs huvudkontor på Telegrafgatan 4 i Solna. Men om inspirationscentret som är bemannat av inredningsansvariga tas emot väl av kunderna är det ett koncept som kan komma att spridas till fler orter i landet.

MARIANNE SILÉN

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.