Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Linköpingsbo 2016 flyttas till 2017

Publicerad: 4 februari 2014, 09:32

Bostadsmässan Linköpingsbo flyttas fram ett år, från sommaren 2016 till sommaren 2017. Den ändrade tidplanen har vuxit fram i samråd med mässans intressenter, meddelar kommunstyrelsens ordförande Paul Lindvall (M) i ett pressmeddelande.


De byggherrar som tecknat avtal för att bygga i den nya stadsdelen Vallastaden är Stångåstaden, HSB, Omniplan, Hemgården, Hökerum Bygg, Gotec, Maria Grahn, Sefa, Myresjöhus, Bostaden och Byggfast. Den ursprungliga tidplanen med byggstart i höst står fast.

– När vi lagt samtliga planer på varandra så ser vi att vi genom att skjuta fram expot ett år kommer kunna visa besökarna en mer komplett stadsdel. Området kommer helt enkelt vara mer moget att visa på hur ett framtida samhälle kan byggas och det känns bra att så många intressenter och byggherrar uttryckt sitt stöd för flytten säger Muharrem Demirok, ordförande för Linköpingsexpo i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.