Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Nya grepp för att locka bostadsköpare

Publicerad: 13 mars 2009, 08:20

NCC Boende lanserar ett nytt trygghetspaket, Tryggt Boende. Fram till den 30 april får kunderna också "ett rum på köpet" vid köp av en ny bostad.


Tygghetspaketet tryggt Boende innehåller försäkringar som skyddar kunden såväl före som efter tillträde till den nya bostaden.

Det omfattar ett avbokningsskydd som innan tillträdet gör det möjligt för köparen att boka av affären utan några kostnader om hon eller han skulle bli allvarligt sjuk.

Det innehåller också ett bokostnadsskydd som bland annat omfattar ett skydd mot dubbel boendekostnad om köparen inte får sålt sitt tidigare boende samt en försäkring som täcker månadsavgiften om köparen efter själva inflyttningen skulle bli allvarligt sjuk.

Därutöver har kunden möjlighet att köpa till en försäkring så att bokostnadsskyddet även omfattar arbetslöshet.

– Tryggt Boende är en förlängning av Öppet Köp och baseras på önskemål och en efterfrågan som vi ser hos våra kunder. För att våga byta bostad när kapitalmarknaden och arbetsmarknaden ser ut som den gör idag vill man tydligt veta vilka villkor som gäller, säger Erik Wikander, marknadschef på NCC Boende i ett pressmeddelande.

För att locka köpare lanseras också kampanjen Ett rum på köpet vid köp av bostad. erbjudandet gäller fram till den 30 april.

– Vi räknar helt enkelt ut kvadratmeterpriset på bostaden och drar av värdet för det minsta rummet. Köper man en etta drar vi av en schablonsumma beräknad på 10 kvadratmeter, säger Erik Wikander.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.