Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Sergelgatan Ett attraherar hyresgäster

Publicerad: 6 mars 2008, 13:43


Den helt moderniserade fastigheten Sergelgatan Ett fortsätter att attrahera Stockholms kontorskunder. Redan i juni kunde John Mattson välkomna den internationella finanskoncernen Citigroup som första nya hyresgäst i city. Citigroup som flyttar in i slutet av september, hyr bland annat den nytillskapade, helt glasade takvåningen med utsikt över hela centrala Stockholm.
- Det centrala läget och de attraktiva öppna ytorna var avgörande för oss när vi valde Sergelgatan Ett för vår corporate och investment banking-verksamhet, säger Jan Belfrage, vd för Citigroup Sverige.
Senare i höst flyttar mjukvaruleverantören Sim Corp in i Sergelgatan Ett och i vinter även Sveriges största försäkringsmäklare, Willis.
Drygt 2 000 kvadratmeter finns fortfarande kvar att hyra, säger Siv Malmgren, vd på John Mattson. Vi har bevarat den ursprungliga arkitektoniska tanken från 1960-talet präglad av det nordiskt ljusa. Vi är stolta över att kunna erbjuda moderna och flexibla kontor på stadens bästa adress.

MARIANNE SILÉN

Redaktionen

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.