Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Infrastruktur

Infrastrukturen lyfter Rejlers

Publicerad: 1 november 2013, 08:00

Teknikkonsulten Rejlers ökade sin omsättning med 13 procent under det tredje kvartalet tillsammans med en rörelsemarginal på 3,5 procent (2,1). Drygt hälften av tillväxten har skett via förvärv.


Omsättningen för årets nio första månader landade på drygt en miljard kronor, en ökning med 11 procent. För perioden januari till september var rörelsemarginalen 5,3 procent (5,9).

”Positivt är att segment Sverige/Norge har haft en stark tillväxt med förbättrad lönsamhet under kvartalet”, skriver Rejlers koncernchef Eva Nygren i en kommentar till rapporten.

”Vår verksamhet inom järnväg och telekom står för den största tillväxten. Här finns en fortsatt god marknad för Rejlers i hela Norden. Stora offentliga infrastruktursatsningar är planerade i Sverige, Finland och Norge och vi knyter ny spetskompetens till bolaget.”

Rejlers, som omsätter cirka 1,3 miljarder, arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur och är etablerad på 70 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland.

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.